Τελευταία νέα
Loading...

Υπηρεσίες


Υπηρεσίες προβολής

Με την εγγραφή σας στον οδηγό μας έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την καλύτερη προβολή σας. Πέρα από την καταχώρησή σας όμως και τη δημιουργία της προσωπικής σας σελίδας στο vresnet.gr, θα μπορούσατε να ενισχύσετε κι άλλο την παρουσία σας, πάντα με τη βοήθειά μας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά και να προχωρήσουμε στην πιο ολοκληρωμένη ηλεκτρονική παρουσίαση, αναλόγως των αναγκών σας.

Δημιουργία ιστοσελίδας και λογότυπου

Το λογότυπο μιας επιχείρησης είναι σαν τη σφραγίδα της. Είναι μια υπογραφή, ένα σήμα που σας κάνει να ξεχωρίζετε και βοηθάει τους πελάτες να σας διακρίνουν πιο εύκολα. Πάνω σε αυτό χτίζεται όλη η ηλεκτρονική και έντυπη παρουσία σας (κάρτες, επιστολόχαρτα, ιστοσελίδα, κτλ). Αν δε διαθέτετε κάποιο λογότυπο ή αν θέλετε να βελτιώσετε αυτό που ήδη έχετε, ζητήστε μας να το αναλάβουμε.

Όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σας, γνωρίζετε ότι μια ιστοσελίδα σάς «τοποθετεί» στον επιχειρηματικό χάρτη. Σας βοηθάει να επεκτείνετε το πελατειακό σας δίκτυο και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε από την πιο απλή λύση μέχρι την πιο ολοκληρωμένη:

  • Δημιουργία σελίδας δημοσίευσης ισολογισμού. Για εσάς που δε θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας ολόκληρης ιστοσελίδας ή που δεν επιθυμείτε να βλέπουν οι πελάτες και οι συνεργάτες σας τα οικονομικά σας στοιχεία στο βασικό σας σάιτ.
  • Ανακατασκευή ιστοσελίδας. Βελτιώνουμε το λογότυπό σας, σβήνουμε τα τυχόν σχεδιαστικά και τεχνικά λάθη, προσθέτουμε καινούργιο περιεχόμενο (κείμενο - φωτογραφίες) και συνδέουμε τη σελίδα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Δημιουργία στατικής ιστοσελίδας. Κατασκευάζουμε από την αρχή τη σελίδα σας πάνω σε έτοιμο template ή σε κάποιο που αναπτύσσεται ειδικά για σας. Σας την παραδίδουμε έτοιμη, αφού έχουμε περάσει όλο το περιεχόμενο και τους συνδέσμους για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας. Τη δημιουργούμε πάνω σε έτοιμο ή πρωτότυπο template. Καταχωρούμε όλο το αρχικό περιεχόμενο κι από εκεί και πέρα έχετε οι ίδιοι τη δυνατότητα να το εμπλουτίσετε.
  • Δημιουργία portal. Βασίζεται σε πρωτότυπο template και υποστηρίζει μηχανές αναζήτησης, σύνδεση με άλλες ιστοσελίδες και εφαρμογές, δυνατότητα ροής βίντεο και ήχου. Μπορείτε να εμπλουτίζετε διαρκώς οι ίδιοι το περιεχόμενό της.

Σε όλες τις δυναμικές ιστοσελίδες έχετε τη δυνατότητα αγοράς συμβολαίου υποστήριξης. Έτσι θα έχετε πάντα κάποιον τεχνικό στο πλάι σας για οτιδήποτε προκύψει και δεν μπορείτε να το λύσετε μόνοι σας.  Επιπλέον, πέρα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας μπορούμε να αναλάβουμε τη σύνταξη και τη μετάφραση των κειμένων στις γλώσσες που επιθυμείτε, καθώς και τη φωτογράφηση των χώρων σας. Σε όλες τις υπηρεσίες μας έχουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ενοικίαση διαφημιστικού χώρου (banner)

Πέρα από την καταχώρησή σας μπορείτε να ενοικιάσετε διαφημιστικό χώρο, ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται μέσα από τις σελίδες μας. Εσείς μας δίνετε το λογότυπό σας κι εμείς δημιουργούμε το banner σας. Οι υποψήφιοι πελάτες σας μπορούν έτσι με ένα απλό κλικ να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αν θέλετε να διαφημιστείτε μέσω του οδηγού μας, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες ή διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 


Πατήστε εδώ για επιστροφή στην αρχική σελίδα.


Τελευταίες αναζητήσεις
Δημοφιλείς κατηγορίες
Πρόσφατες καταχωρήσεις
ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΜΙΓΟΥ - ΔΑΜΙΓΟΥ Μ. ΔΑΜΙΓΟΥ Β.ΟΕ
ΤΑΒΕΡΝΕΣ
ΚΥΔΑΘΗΝΑΙΩΝ 41 - ΠΛΑΚΑ
ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ - 10558
ΔΕΛΤΑ AUTO GAS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
ΚΟΝΤΟΝΗ 27
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ - 18233
ΨΑΡΟΣΑΒΟΥΡΑΣ (ΜΠΟΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 77
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - 21100
ΛΕΟΛΕΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΛΕΧΑΙΝΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΛΕΧΑΙΝΑ
ΣΙΔΗΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
59ο ΧΛΜ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΗΛΕΙΑΣ - 27053
ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΡΑΜΠΑΡΗΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΕ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 19
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - 71307
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΙΑΤΡΟΣ - ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - FACHARZT FÜR INNERE MEDIZIN
ΙΑΤΡΟΙ - ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
ΠΡΟΑΙΡΕΣΙΟΥ 8-10, ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ - 11636
© 2013 VresNet.gr, Web Design: pro Είστε συνδεδεμένος ως επισκέπτης Disclaimer